Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde kurt görmek

Rüyada avuç içinde kurt görmek

Rüyada avuç içinde kurt görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, işinin ehli olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde kurt gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Rüyada avuç içinde kurt görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada avucun içinde kan görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde ateş görmek yüzlerin asılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işsiz kalmaya, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde kum görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde diş görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içinde kıl çıktığını görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments