Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öperek uyandırmak

Rüyada öperek uyandırmak

Rüyada öperek uyandırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıkıntı yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada öperek uyandırmak gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak canını ve malını garanti altına alacağına, de elinin bollaşacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada öperek uyandırmak mutlulukların yarım kalacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, her şeyin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada birini uyandırdığını görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uykudan uyandırılmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada uyandırdığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada aniden uyanmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada geç uyanmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments