Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uykudan uyandırılmak

Rüyada uykudan uyandırılmak

Rüyada uykudan uyandırılmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, aksiliklerin aşılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hem yeni yerler göreceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırılmak gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada uykudan uyandırmak insanları kıracağına ve üzeceğine, kederlerinin son bulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırılmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ün salacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada birini uykudan uyandırmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine inanılır.

Rüyada derin uykudan uyanmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak elinin darlık içinde kalacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyku seti görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments