Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geç uyanmak

Rüyada geç uyanmak

Rüyada geç uyanmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geç uyanmak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada geç uyanmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada geç uyandığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyuyup uyandığını görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyanmak istemek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmek ve uyanmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada sabah namazına uyanmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada birini uyandırmak görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamak ağlayarak uyanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments