Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak

Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak

Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak insanlarla arasının iyi olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uyandırmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada erken uyanmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölecekken uyanmak gittiği yolda muvaffak olacağına, ufkunun açılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işarettir.

Rüyada birini uyandırmaya çalışmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uyuyup uyandığını görmek ne yöne gideceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments