Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aniden uyanmak

Rüyada aniden uyanmak

Rüyada aniden uyanmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada aniden uyanmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada aniden uyanmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada aniden korkmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, işlerinin tutacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada aniden evlenmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin aniden öldüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Rüyada aniden yola çıkmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ruhunun dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada aniden hastalanmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada aniden hacca gitmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments