Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bir sıkıntıya girmeye, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Rüyada uykudan uyanmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin uykudan uyanmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uykudan uyandırmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini uykudan uyandırmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada uykudan uyandırılmak işlerinin azalacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını uykuda görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments