Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce gülüp sonra ağlamak

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gelir elde edeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek hasretliklerin bir araya geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kendisini ona adayacağına işaret eder.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek özgüveninde artış yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce ölüp sonra dirilmek geleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments