Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada onbir sayısını görmek

Rüyada onbir sayısını görmek

Rüyada onbir sayısını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulur.

Rüyada onbir sayısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada ondalık sayı görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada onbir sayısını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, herkesin takdirini toplayacağına yorulur.

Rüyada ondokuz görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işarettir.

Rüyada onbir görmek harama göz dikmeyeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sayılarla uğraşmak ibadete ağırlık verileceğine, büyük başarılara imza atacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Rüyada beş sayısını görmek kafasının rahat edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada on sayısı görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments