Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayılarla uğraşmak

Rüyada sayılarla uğraşmak

Rüyada sayılarla uğraşmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, tecrübelerini aktaracağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada sayılarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Rüyada sayılarla uğraşmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymunla uğraşmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hayvanlarla uğraşmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada suyla uğraşmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada cinle uğraşmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla uğraşmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etle uğraşmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments