Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ondalık sayı görmek

Rüyada ondalık sayı görmek

Rüyada ondalık sayı görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Rüyada ondalık sayı gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada onbir sayısını görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada ondalık sayı görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada onbir görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ondokuz görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda diş görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada pi sayısını görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments