Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, hayırlı haberler duyacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda beyaz fare gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek gönül kapılarının açılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda fare görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine alamet eder.

Rüyada evde beyaz fare görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada suda beyaz fare görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz fare yemek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru beyaz fare görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renkli fare görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz fındık faresi görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments