Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ondokuz görmek

Rüyada ondokuz görmek

Rüyada ondokuz görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, ticarete atılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine delalet eder.

Rüyada ondokuz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Rüyada ondokuz görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, dertlerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada onbir sayısını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada onbir görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ondalık sayı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments