Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada onbir görmek

Rüyada onbir görmek

Rüyada onbir görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada onbir gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Rüyada onbir görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada ondokuz görmek maddi sıkıntıların biteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet eder.

Rüyada ondalık sayı görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada onbir sayısını görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments