Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beş sayısını görmek

Rüyada beş sayısını görmek

Rüyada beş sayısını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, dargınların barışacağına, kazançlı kapıların açılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet eder.

Rüyada beş sayısını gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada pi sayısı görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kolye görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda tavuk görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz sayısı görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda gelin görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda koyun görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda toplu iğne görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, yakın çevresine fikir danışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments