Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunun kırıldığını görmek

Rüyada omzunun kırıldığını görmek

Rüyada omzunun kırıldığını görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada omzunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Birazcık çaba göstererek bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada omzunun kırıldığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada omzuna yaslanmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, başarılarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını omzuna yaslamak elinin bolluğa kavuşacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada omzuna alınmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak mutlu bir insan olunacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omzunda halı taşımak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments