Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunda halı taşımak

Rüyada omzunda halı taşımak

Rüyada omzunda halı taşımak yeni çalışmalara girişileceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada omzunda halı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada omzunda halı taşımak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada birini omzunda taşımak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sermayesini kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak halı taşımak geniş rızık elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına inanılır.

Rüyada halı taşımak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, güveninin artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında halı taşımak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, başarıların devamlı olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin omzuna binmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek verimli olacak işler yapacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments