Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzunda birini taşımak

Rüyada omuzunda birini taşımak

Rüyada omuzunda birini taşımak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, rızkının çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine yorulur.

Rüyada omuzunda birini taşımak gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda yük taşımak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada omuzunda taşımak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini omuzda taşımak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzda su taşımak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, adının yayılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzda birini taşımak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada omuzda taşımak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments