Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda birini taşımak

Rüyada omuzda birini taşımak

Rüyada omuzda birini taşımak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kapanan kapıların açılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzda birini taşımak gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak maddi çıkmazların biteceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Rüyada omuzunda taşımak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini omuzlarında taşımak bunu da herkese ilan edeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada omuzda taşımak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Rüyada omuzda su taşımak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini omuzda taşımak geçim derdinin son bulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet eder.

Rüyada omuzunda birini taşımak çok kötü günler geçirileceğine, rakiplerine yenileceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments