Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini omuzda taşımak

Rüyada birini omuzda taşımak

Rüyada birini omuzda taşımak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birini omuzda taşımak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, para pul sahibi olacağına inanılır.

Rüyada birini omuzda taşımak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada omuzunda yük taşımak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini omuzlarında taşımak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada omuzda yük taşımak yoksulluğa, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzda su taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada omuzunda birini taşımak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzda cenaze taşımak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kötü günleri geride bırakacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments