Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda su taşımak

Rüyada omuzda su taşımak

Rüyada omuzda su taşımak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada omuzda su taşımak gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada omuzda su taşımak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, güvensizliğini yeneceğine işarettir.

Rüyada omuzda taşımak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda yük taşımak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak keder yaşayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzunda yük taşımak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada omuzda cenaze taşımak rahat ve güzel günler geçireceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini omuzda taşımak hayalkırıklıklarının giderileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments