Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü omuzunda taşımak

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzda su taşımak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Rüyada omuzda taşımak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzunda yük taşımak büyük bir ferahlama yaşayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada omuzda birini taşımak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işarettir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak refah düzeyinin artacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada omuzunda birini taşımak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzunda taşımak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments