Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda yük taşımak

Rüyada omuzda yük taşımak

Rüyada omuzda yük taşımak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzda yük taşımak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada omuzunda yük taşımak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada omuzda yük taşımak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada omuzda birini taşımak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada omuzunda taşımak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada omuzunda birini taşımak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada omuzda su taşımak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, başarılarının takdir edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada omuzda taşımak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments