Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzunda yük taşımak

Rüyada omuzunda yük taşımak

Rüyada omuzunda yük taşımak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada omuzunda yük taşımak gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada omuzunda yük taşımak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzda yük taşımak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Rüyada omuzda cenaze taşımak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işarettir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada birini omuzda taşımak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada omuzunda taşımak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Rüyada birini omuzlarında taşımak hayatının rast gitmeye başlayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments