Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi avret yerini temizlemek

Rüyada kendi avret yerini temizlemek

Rüyada kendi avret yerini temizlemek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada avret yeri temizlemek kimden akıl soracağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini temizlemek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek hatalarını fark edeceğine, özgüveninin artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, gelirin tükeneceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin avret yerini görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments