Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sofrada görmek

Rüyada ölüyü sofrada görmek

Rüyada ölüyü sofrada görmek bedeninin şifa bulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü sofrada gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada ölüye sofra kurmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada ölüyü sofrada görmek helal ekmek yiyeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada rakı sofrası görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada uzun sofra görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra sinisi görmek hoşluk içinde olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofrada görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sofralar kurmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, bereketin eksileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments