Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofralar kurmak

Rüyada sofralar kurmak

Rüyada sofralar kurmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofralar kurmak gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Rüyada sofralar kurmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakana sofra kurmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yere sofra kurmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Rüyada misafirlere sofra kurmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına inanılır.

Rüyada yer sofrası kurmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafire sofra kurmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sofra kurmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments