Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sofra hazırlamak

Rüyada ölüye sofra hazırlamak

Rüyada ölüye sofra hazırlamak işlerden hayır gelmeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada sofra hazırlamak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Rüyada misafire sofra hazırlamak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek sofrası hazırlamak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ramazan sofrası hazırlamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sofra hazırlamak para sıkıntısından kurtulacağına, afiyette ve keyifte olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sofra hazırladığını görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments