Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra sinisi görmek

Rüyada sofra sinisi görmek

Rüyada sofra sinisi görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, zorlukların giderileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sofra sinisi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada sofra sinisi görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sini görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sinif arkadasini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada büyük sini görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sinide yemek görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yemek sinisi görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada sini almak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinide yemek yemek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments