Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sofra görmek

Rüyada uzun sofra görmek

Rüyada uzun sofra görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ne yapacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sofra gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Rüyada uzun sofra görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada sofraya çağrılmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, işe başlanacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık sofra görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, istediği oranda da eğleneceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sofrada kiraz görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada mükellef bir sofra görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofraya davet edilmemek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada sofra bezi görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde sofra görmek üzücü haberler alacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments