Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde ateş görmek

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde ateş gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada ateş üstünde ekmek pişirmek yaptığı işte sivrileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada başının üstünde ateş görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş üstünden atlamak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde ateş görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünde ateş görmek uykusuz geceler yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Rüyada üstünde ateş görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada ateş üstünde kazan görmek makamından olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments