Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü köpek görmek

Rüyada mavi gözlü köpek görmek

Rüyada mavi gözlü köpek görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü köpek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek hayatının zaferlerle dolacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz farı sürmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments