Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü at görmek

Rüyada mavi gözlü at görmek

Rüyada mavi gözlü at görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü at gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Rüyada mavi gözlü at görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Rüyada kendini mavi gözlü görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada gözleri mavi görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli mavi göz görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, zarar edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada koyu mavi göz görmek rahat bir işe girileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments