Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bol rızık sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, dileklerinin kabul olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada mavi göz bebek görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments