Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri mavi görmek

Rüyada gözleri mavi görmek

Rüyada gözleri mavi görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayır duaları alacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yardımının olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına işarettir.

Rüyada gözleri mavi gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada tek mavi göz görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü mavi gözlü görmek düşmanlarını kaybetmeye, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk göz görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını mavi gözlü görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek gelişmelerin olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini mavi görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments