Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünü mavi görmek

Rüyada birinin gözünü mavi görmek

Rüyada birinin gözünü mavi görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözünü mavi gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada erkek mavi gözlü bebek görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, tamamlanmadan kalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü adam görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir erkek görmek kurulu düzeni olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift mavi göz görmek kısmetlerin azalacağına, hasretlerin biteceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi gözü mavi görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada mavi göz görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments