Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini traş etmek

Rüyada avret yerini traş etmek

Rüyada avret yerini traş etmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada avret yerini traş etmek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölen birinin avret yerini görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Rüyada avret yerini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kısmetinin hep açık olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın avret yerini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zaferler kazanacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızın avret yerini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, mirasa tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments