Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kucağına almak

Rüyada ölüyü kucağına almak

Rüyada ölüyü kucağına almak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kucağına almak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada ölüyü kucağına almak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kucağına almak üzücü haberler alacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, dualarının gerçekleşeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak kesesinin dolacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada ölünün kucağına oturmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek istediği projeleri yapamayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments