Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kucağında bebek görmek

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, zorlukların giderileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, şansının açık olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölünün kucağında bebek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kucağına yatmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ölünün kucağında olmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok başarılı işlere girileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments