Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, isteklerine kavuşacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kucağına almak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, farklı şeyler deneyeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölünün kucağında olmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölünün kucağına yatmak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ölü birini kucağına almak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlarını gidereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments