Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini kucağına almak

Rüyada ölü birini kucağına almak

Rüyada ölü birini kucağına almak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini kucağına almak gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölü birini kucağına almak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ortalığın karışacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kucağına almak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağında olmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments