Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü düğünde görmek

Rüyada ölüyü düğünde görmek

Rüyada ölüyü düğünde görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü düğünde gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Rüyada ölüye düğün yapmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ağır günler geçireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün düğününü görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölü ve düğün görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin düğününü görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada ölü birini düğünde görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü düğünde görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada ölü insanın düğününü görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments