Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini düğünde görmek

Rüyada ölü birini düğünde görmek

Rüyada ölü birini düğünde görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini düğünde gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada ölü ve düğün görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada ölü insanın düğününü görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hasta ise şifa bulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü düğünde görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü birini düğünde görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine düğün yapmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, işlerindeki karın artacağına, sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye düğün yapmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin düğününü görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün düğününü görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments