Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve düğün görmek

Rüyada ölü ve düğün görmek

Rüyada ölü ve düğün görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Rüyada ölü ve düğün gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada ölü birini düğünde görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü düğünde görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye düğün yapmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle düğüne gitmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine düğün yapmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, dolayısıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin düğününü görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, malının da eksilmeyeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insanın düğününü görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments