Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin düğününü görmek

Rüyada ölü birinin düğününü görmek

Rüyada ölü birinin düğününü görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin düğününü gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada ölü insanın düğününü görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, hastalıklarının son bulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret eder.

Rüyada ölü birine düğün yapmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulur.

Rüyada ölüyle düğüne gitmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin düğününü görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Rüyada ölüyü düğünde görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün düğününü görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birini düğünde görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments