Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye düğün yapmak

Rüyada ölüye düğün yapmak

Rüyada ölüye düğün yapmak masa başı bir işe girileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rızıksız kalacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye düğün yapmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölü birine düğün yapmak hoş olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye düğün yapmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, büyük takdir toplanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, geçiminin zor hale geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine düğün yapmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, işlerini boşvereceğine, anlaşmazlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada düğün yapmak güzel zamanlar geçireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments