Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün düğününü görmek

Rüyada ölünün düğününü görmek

Rüyada ölünün düğününü görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün düğününü gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada ölüye düğün yapmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini düğünde görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, düzenli bir işe girileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada ölüyü düğünde görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Rüyada ölü insanın düğününü görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin düğününü görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek birikiminin artacağına, işinde terfi alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada ölü birine düğün yapmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün düğününü görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments