Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konu mak

Rüyada telefonla konu mak

Rüyada telefonla konu mak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, korkularının üzerine gideceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla konu mak gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek bol muhabbette olacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla konu mak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına yorulur.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek ev sahibi olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işarettir.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, yağmur yağmamasına, borçların biteceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla konuşamamak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına işarettir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments