Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle oyun oynamak

Rüyada ölüyle oyun oynamak

Rüyada ölüyle oyun oynamak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Rüyada ölüyle oyun oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işarettir.

Rüyada oyunu oynamak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokakta oyun oynamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada savaş oyunu oynamak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada halay oyun oynamak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada başbakanla oyun oynamak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak beklediklerini duyacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, gözyaşlarının dineceğine delalettir.

Rüyada silahlı oyun oynamak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments