Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla oyun oynamak

Rüyada başbakanla oyun oynamak

Rüyada başbakanla oyun oynamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, rızkının da genişleyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada başbakanla oyun oynamak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada talih oyunu oynamak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kazancının azalmayacağına inanılır.

Rüyada aslanla oyun oynamak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada şans oyunları oynamak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle oyun oynamak kırgınlıkların biteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments